Viikko pyörähti taas käyntiin ja meikäläisellä ei hirmuisesti ole työintoa, ihan suoraan sanottuna. Mitäpä sitä kiertelemään. Olisin todella hieman pitemmän loman tarpeessa ja ensi viikko tuokin hieman hengähdystaukoa kun keskiviikkona on Suomen Itsenäisyyspäivä eli vapaapäivä. Mutta tämä viikko on vielä alussa ja uudet kujeet edessä päin :)

Kotosalla on vietetty koko ilta. Mika lepäillyt ja valmistautunut yövuoroon, Ida on työskennelly läksyjen parissa ja Noora päätti ottaa kuvataidekoulun jälkeen päikkärit. Me Veetin kanssa käytiin lenkillä mummin kanssa ja taas paranneltiin mummin kanssa maailmaa ja vaihdeltiin kuulumisia. Veeti lönkötteli rinnalla nokka koko ajan kiinni maassa. Lumien sulattua on maassa taas kivasti paljon hajuja ja sehän tarkoittaa että lenkki oli erittäin töksähtelevää. Meidän vauvasta on tulossa luultavastikin iso poika, kun merkkailu on yleistynyt ja enää ei aina istuta maahan kuin likat, mutta ei ihan vielä koipeakaan nosteta vaan jotain siltä väliltä. Tänään oli onneksi sen verran kuivaa ettei ihan pesulle asti tarvinnut mennä kotia tultua, mutta harjaus odottaa kunhan Veeti on ottanut nokkaunet.

Laittelin eilen blogin reunalle linkkejä erilaisiin ajanviihteisiin. Jokainen voi oman mielen mukaan käydä kokeilemassa omaa refleksiä ja hahmottamiskykyä. Lisäksi laittelin Idan ja Nooran pakinoihin tyttöjen keksimän Halloween-kertomuksen. Eipä tässä tältä päivältä kummempia... pitänee lähtä laitteleen pyykkejä kuivumaan. Kerran eräs perhepäivähoitaja sanoi minulle, että kun lähden töistä kotia ja päätän työpäivän, niin kotona minua odottaa toinen työpäivä. Eli ruuanlaittoa, pyykkäämistä, imurointia jne... kaikkea normaalia kotiaskareita. Se on tietenkin miten kukin asian ottaa. Haluaako ajatella sitä työpäivänä kun tulee kotia ja ryhtyy touhuamaan kotiaskareita. Omaksi hyväksi ja läheisteni hyväksihän sitä touhuaa ja että kotona olisi viihtyisää ja mukavaa. Näkökantoja on niin monta kuin meitä ihmisiäkin on eli mooooooonta. :)