Torstaita mennään jo... niin se viikko hupenee, enää ei ole kuin muutama päivä lomaa jäljellä. Tänään pitäisi alkaa pakkailemaan tavaroita reissua varten, sillä huomenna näihin aikoihin alamme olla perillä Lapinlahdella. Aamusta varhain lähdetään, kunhan Mika tulee viimeisestä yövuorosta.

Viime päivinä meidän talossa on vilissyt Pokemoneja. On ollut tuli-, vesi-, maa-, ilma-, hypnoosipoekmoneja jne.. kaikkia en edes muista. Naapurin poika on ollut leikkimässä meillä tyttöjen kanssa ja rattoisasti on aika kulunut. Välillä ovat leikkineet sisällä ja välillä ulkona, välillä meillä ja välillä naapurissa. Jossakin jos on lähdetty käymään, puhelin pirahtelee molempiin suuntiin kysellen missä ootte tai milloin tuutte. Hyvin on viikko mennyt tähän mennessä, ilman suurempia kahinoita.

Välillä olemme pyörähdelleet ihmisten ilmoillakin. Tiistaina vietimme kirppispäivää. Kiertelimme Kemin kirppikset läpi mutta hieman huonolla menestyksellä. Löysin itselleni vuoden 1938 Kotiliesi -lehden ja rullan boorditapettia. Tytöt eivät löytäneet mitään, joten mielen virkistykseksi pyörähdimme kotia tullessa Hesessä pitkästä aikaa. Tosin taas tyttöporukalla, kun Mika oli iltavuorossa. Taisi olla kolmas kerta peräkkäin kun jätämme isukin pois laskusta. Jottei pahamieli iskisi Mikalle, haimme Lidlistä ohimennen iltapalaksi yrttipatonkia. Hyvä mieli kaikilla :) Tytöt olivat kyllä sitä mieltä ettei kerrottaisi isille mitään Hesessä käynnistä. ;)

Viikon aikana olen järjestellyt paikkoja ja käteeni eksyi eteisen seinällä ollut lamppu. Syy miksi se on otettu pois paikaltaan oli musta johto, joka pistää silmään valkoisella seinällä. Vihjasin Mikalle lampusta ja johdon vaihtamisesta, mutta kuinkas kävikään. Kaupassa käydessämme valkoinen johto ja katsaisija lähtivät mukaan hyllystä, mutta sähköasentajana olinkin minä. Mika istui keittiönpöydän toisella puolella korjaillen jotain auton osaa ja samalla piti minulle sähköopin oppituntia. Mutta autotalliin siirtyessään muistutti sähkömiesten sanonnasta "Savun hälvennettyä tarkistakaa kytkennät"  :)

Eilen kaupasta lähti sähkötarpeiden lisäksi boxi pienineen lokerikkoineen. Se mihin sitä tarvittiin ei ollut Mikan suunnitelmien mukainen, vaan minä sain järjestellä kaikki pikkuhilppeeni askartelukaapista. Näin löydän helposti tarvitsemani  työntouhussa. Mika oli kyllä boxia katsellut aikaisemminkin minulle, mutta tarkoituksena oli täyttää se kaikenmoisilla kodin pikkutarpeilla, kuten pikkunauloilla, koukuilla jne...

Tässä olisi myös muutama kuva korteista joita olen parin päivän aikana pakertanut.

435287.jpg
Kummitytölle hieman myöhässä lähtevä onnittelukortti :)

435285.jpg

435286.jpg