En tiedä mistä tämä väsyolo voi johtua. Ehkä lämpö alkaa tehdä tepposensa. No sain sentään tänään Nooran huoneen ikkunan maalattua yhteen kertaan, vaikka tarkoitus oli maalata se toistamiseenkin. Eka maalaus meni sen verran myöhään, että parempi antaa kuivua huomiseen.
    Kävimme tänään Cittarissa ostoksilla ja Noora sai ihka ensimmäisen huulipunan. Sitä sitten laiteltiin sekä itselle että Emmalle. Meidän pikkuinen primadonna. Nooralla on tapana katsella mitä vaatteita hän laittaa päälle aamusella ja laukku pitää olla aina mukana kun lähtee johonkin. Kuulema samalla lailla kun äitillä pikulaukku mukana. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan kun ikää tulee lisää kun nyt jo on tarkka mitä pukee päälle. Ida on taas ihan toisenlainen, ei väliä mitä päällä. Eilenkin illalla riisuessaan päivän vaatteita päältä pitkien housujen alta löytyi pitkät välihousut. Olivat jalassa siltä varalta jos vettä alkaa satamaan. Koko päivänä ei vettä tullut vaan aurinko porotti taivaalla. Lempparikengät ovat kumisaappaat. Ne kun on helpot työntää vain jalkaan. Siinä meillä onkin kaksi ihan vastakohtaa, mutta rikkaushan se on.
    Veetin kanssa kävimme illalla lenkillä penkoilla. Veetiskä tietää että pääse irralleen juoksemaan kun menemme joen rantaan ja sen huomaa menovauhdista. Hyvin se seuraa eikä jää pitkäksi aikaa haistelemaan paikoilleen kun huomaa minun kävelevän eteenpäin. Olemme penkoilla aina harjoitelleet luoksetuloa ja hyvin on poika tullut. Olisiko makupaloilla jotain vaikutusta asiaan? Mutta irrallaan tykkää juosta. Välillä käymme tutustumassa veteenkin. Tänään Veeti uskalsi kastaa etutassunsa veteen haistellessaan vedessä olevaa kiveä. Kunhan mökille päästään niin nähdään miten reagoi kun menemme uimaan. Jääkö rannalle ruikuttamaan vai uskaltautuuko veteen uimaan.