Eipä ole oikein ollut intoa kirjuutella kuulumisia viikon aikana. Pahoittelen!!! No tässä joitakin viikontapahtumia. Töissä ollaan oltu, Mikallakin alkoi työt torstaina ja tyttäret ovat käyneet koulua. Siinäpä se lyhykäisyydessään. :) Kummempaa ei ole täällä suunnalla tapahtunut. No torstaina kävin pitkästä aikaa ratsastustunnilla ja ai että on jalat kipeet. Otin hieman iisimmin ja käveleskelin kentän keskellä välillä, jotta saatoin tunnustella mitä vatsani pitää siitä hytkytyksestä. Kiva oli päästä pitkän tauo jälkeen ratsaille. Harmikseni vain en pääse ensi torstaina tallille, kun olen Oulussa koulutuksessa työn puolesta. Yhteensä kaksi päivää eli torstain ja perjantain. Tänä aamuna juuri katselin Oulun kartasta missä päin koulutuspaikka on ja missä hotelli sekä mistä on helpoin ajaa. Eiköhän me osata.... saa sitten muut lukea lehdistä jostakin tyhmästä törppäilijästä joka on ajellut Oulun keskustassa. :) Kohta sinne on mentä uudemmankin kerran, kun ensi kuussa on koiranäyttelyt Oulussa ja Veeti lähtee näytille.
No eilinen päivä meni mukavissa merkeissä. Ajattelin että tämä viikko on mennyt väsymyksen parissa (jonkunlaista syysmasennusta varmaan..) joten nyt otan itseä niskasta kiinni ja olen reipas. välillä einasi lipsahtaa mutta en antanut periksi. Aamusta aloin laitamaan paikkoja järjestykseen ja kun Mikan saimme matkaan kohti Outokumpua, lähdimme tyttöjen kanssa shoppailemaan. Idalle piti saada vähän paksumpi ulkopuku kuin tuuliasu. Aamut kun ovat alkaneet olla jo kylmiä, "HYRRRR..." No siinä samalla kävimme Kemin Coronan vaatekaupoissa, mistä löysimme Idalle alesta farkut ja mulle puseron, jonka aijon ottaa mukaan Oulun reissulle.  Illalla kävimme tyttöjen ja Veetin kanssa lenkillä. Tytöt polkivat pyörillä edellä ja me Veetin kanssa tultiin perästä.
Veetillä onkin ollut ihmettelemistä viikon aikana kun kaiki ollaan aamusta häippästy ja herra on jäänyt yksin kotosalle. Pahinta pelkäsin että saattaa protestoida yksin jäämistä pahoilla teoilla, mutta yllätykseksi ei ole ollut minkäänlaista tuhonjälkeä. Tainu kaveri ottaa rennosti ja levon kannalta yksin olon. Jännitti myös miten ida pärjää taas kun tulee ensimmäisenä yksin kotia. Kevään ajalta sääntö ettei koiraa saa päästää ulos eikä kulkea takaoven kautta asui taas voimaan. Tosin Ida soitti torstaina minulle töihin ja kertoi Veetin etsivän pissapaikkaa, olihan edellisestä ulkona käynnistä jo 5-6 tuntia. Annoin luvan käyttää remmin kanssa pihalla, mutta tielle ei saa mennä ja irti ei saa päästää. Yhtään ei ole Veeti tehnyt pissoja sisälle, mutta kun ulos on päässyt on sitä sitten yhdessä paikassa kyykitty piiiiiiiiitkän aikaa.
Alkuviikosta kun Mika oli vielä kotosalla ja vienyt aamusta tyttöjä koululle, oli hän takasin tullessa löytänyt Veetin hyvin lepäävän näköisenä... arvatkaa mistä....

188590.jpg
Niinpä niin meidän sängystä, eikä kaveri ollut  paljoa hetkahtanut kun Mika oli tullut huoneeseen.

Laittelen tässä muutamia kuvia myös matkan varrelta eli päiviltä jolloin en ole kirjuutellut blogiin.

188591.jpg
Olemme tässä pikku hiljaa uusineet olohuonetta ja uuden kirjahyllyn
kassamisessa Veeti päätti olla avuksi.

188592.jpg
Tämän viikon keskiviikkona Mika siivoili autoremontin jälkeen autotallia ja
löysi montusta kavereita... kolme Saku Sammakkoa

188593.jpg

Päivää jatkuu... Iltapäivällä kävimme tyttöjen kanssa tallilla, koska näin sunnuntaisin on Idan ja Nooran ratsastustunti. Ida pääsi Tytti-shettiksen selkään ja Noora Unelma-ponilla matkaamaan. Syksy on sen verran pitkällä näemmä että tunti pidettiin maneesissa. Harjoittelivat tunnilla kevyttäravia ja volttien tekoa. Lopuksi kävivät jonossa kävelemässä ulkona pellon reunalla. Tässä muutama kuva tunnilta.....

189490.jpg
Essi-ope pitämässä "palaveria" tuntilaisten kanssa

189491.jpg
Noora ja Unelma
189488.jpg
Ida ja Tytti -shettis