Niin on pääsiäisreissu takana päin. Maanantaina lähdimme seitsemän aikaan ajelemaan aamulla Enköpingistä kohti koti-Suomea. Matka oli pitkä, yhtä pitkä kuin menomatka :) mutta valoisampaa. Nähtiin paluumatkalla hieman nähtävyyksiäkin, kuten elämäni suurimman juustohöylän ja Hög kustenin sillan, joka meiltä jäi näkemättä tulomatkalla. Silta oli suljettu torstaina kovan tuulen takia, mutta maanantaina se oli auki joten pääsimme ajelemaan sitä pitkin. Hienot oli maisemat! Suomen ja Ruotsin rajalle saavuttaessa autossamme oli jonkinlainen JEE-ilmiö.
Kaikista parasta oli kotiatulossa Veetin näkeminen. Mummi oli tullut Veetin kanssa meille kotia hieman aikasemmin ja kyllä oli koiruliini kiertänyt ihmeissään tyhjässä talossa. Oli kuulema käynyt kaikki huoneet läpi ja ihmetellyt missä kotiväki on. Mutta kun tulimme kotia ei Veeti tiennyt ketä tervehtiä ensimmäisenä. Pyöri meidän jaloissa ympäriinsä pää pyörällään. Illan aikana kun ulko-ovi kävi, oli Veeti heti pystössä ja tarkistamassa kuka meni ja minne.

No nyt ollaan kuitenkin asetauduttu jokainen kotia, jopa Veetikin. Tytöt lähtivät tiistaina aamusta kouluun ja meikäläinen töihin. Mikalla on ollut tiistai ja tämä päivä vielä vapaata. Huomenna aloittaa hääkin työt. Kyllä tiistai aamuna tuntui että jos olisi ollut lupa jäädä nukkumaan, niin kellon soidessa olisin painanut sen sammuksiin ja kääntänyt kylkeä. ;)  Univelkaa ei sinänsä matkasta jäänyt koska täyden yönunet saimme kotia tultua nukuttua, mutta kyllä matka hieman rokotti kroppaa. Varsinkin selkää. Tullessa pysähtelimme enemmän kuin menomatkalla. Ei olisi 12 tuntia jaksanut muuten ajella. Mutta ei matkan pituus niin paha ollut etteikö uudestaan voida lähteä. Nimittäin uutta reissua aloimme suunnitella. Pitää vaan varmistaa että Mikan siskotkin ovat kotosalla, jotta näemme heidätkin.

Matkakuvista ajettelin laittaa ihan oman sivun, kunhan kerkeän. Tänä iltana ei ole kummempaa, joten ajattelin pyhittää sivujen päivitykseen tämän illan. On nimittäin atc-korttejakin tullut, joiden kuvia olisi tarkoitus laittaa näkösälle myös. Veetin kanssakin käytiin lenkillä jo ruuan jälkeen, ja taitaa kaveri olla sen verran väsynyt ettei enää illasta ulos jaksa mennäkkään. Ajoimme autolla hiekkamontuille, neljäntien risteykseen ja kävimme putkensuulla kävelemässä keskellä metsää pikku teitä pitkin. Löysimme sieltä hyvän mittaisen lenkin, jota pitkin Veeti sai juosta ihan irti. Kyllä alkoi loppumatkasta vauhti kaverillakin hyytyä, ei jaksanut enää kovin kauas juosta vaan pysytteli lähettyvillä.

Eipä tässä kummempia. Nyt alan muokaamaan noita kuvia, jotta saan tämän illan aikana ne laitettua tänne sivuille.

Lisäys illalla: Nyt olisi hieman kuvia tarjolla, lisää tulee myöhemmin, klikkaa tästä

Pialle Södertäljeen oikein paljon onnea synttäripäivänä!!!